Maurits Borduur Service

 

Welkom 

Maurits Borduur Service is al ruim 15 jaar gespecialiseerd is in het borduren van o.a. bedrijfskleding, badtextiel en kraamcadeaus voor bedrijven, particulieren en verenigingen. Wij beschikken over professionele computergestuurde borduurmachines waarmee wij uw artikelen voorzien van een naam, bedrijfslogo of tekst. 

Wij kunnen een uitgebreid assortiment leveren zoals (bedrijfs) kleding, golfartikelen, bad- en babytextiel, accessoires en nog veel meer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het borduren van kraamcadeaus. Op onze webshop kraampakket-online.nl bieden wij u een ruim assortiment kraamcadeaus, bad- en babytextiel, knuffels en accessoires. U kunt hier terecht voor geborduurde (kraam)cadeaus voor jong en oud! 


Wilt u iets van uzelf laten personaliseren? Het is bij ons ook mogelijk om zelf uw artikelen aan te leveren, dit kan al vanaf 1 stuk! 


Waarom borduren in plaats van bedrukken?
Borduren is een duurzame, was bestendige, chique maar vooral professionele optie om goed voor de dag te komen. Daarnaast biedt het een langere levensduur door de hoge kwaliteit en het is vaak niet duurder dan bedrukken! 
Borduren kan bij ons al vanaf € 4,00 per stuk*


Voordelen van Maurits Borduur Service
Het juiste advies, het juiste product en uiteraard een perfecte presentatie van uw merk, naam of andere promotionele uitingen. Gemaakt met professionele software- en borduurmachines door mensen met ervaring, kennis, opleiding en liefde voor het vak!

- Goede prijs- kwaliteitsverhouding

- 100% service en persoonlijke aanpak

- Aanleveren van artikelen mogelijk

- Eenmalige instelkosten

- Strijk- en inpakservice

- Van 1 tot +1000 stuks

- Spoedbestellingen mogelijk

- Snelle levering 

 

* Prijs excl. 21% btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de borduring, de hoeveelheid steken en de tijdsduur. 

Mocht u een vrijblijvende offerte op willen vragen of een bestelling willen plaatsen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!


Bezoek ook eens onze Facebook pagina.